ADDICT is populair! Zoals je misschien wel hebt gemerkt is het de laatste tijd steeds drukker. En misschien was het soms lastig om op korte termijn een afspraak in te plannen. Sinds kort is ons team echter weer wat groter geworden met een aantal toppers. Wij zijn superblij om onze nieuwste collega’s bij deze aan jullie te kunnen voorstellen!


Hairstylist Danisha

Danisha Alderlieste is onze nieuwste hairstylist. Nu ze haar kappersopleiding bij B-Academy heeft voltooid staat deze getalenteerde kapster bij ons elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor nu kunnen alle dames ook bij haar terecht voor een gepersonaliseerde kleurbehandeling of secure haircut. Ze zal nog verder opgeleid worden in het barbervak, en zal dus op termijn net als Laura en Sanjay ook de herenbehandelingen kunnen doen.

Hoe zou jij je omschrijven als persoon?

Lekker gek en anders, zoals iedereen hier 🙂

Wat vind jij leuk aan het kappersvak?

De creativiteit die ik er in kwijt kan. Ik ben altijd al creatief geweest, helaas had ik de laatste jaren daar minder tijd voor door school en bijbaantjes. Maar nu kan ik mijn creativiteit gewoon gebruiken in mijn werk!

Welk soort behandelingen vind jij het leukst om te doen?

Dat is heel breed. Highlights, balayage, volledige kleurverandering, de “gekke kleurtjes”. Ik ben nog aan het bijtrainen in krullen en kroes, dit vind ik erg interessant. Dat vind ik ook zo fijn aan ADDICT dat alle soorten haar en krulpatronen hier geholpen worden. En in het kappersvak ben je je leven lang aan het door ontwikkelen, trends blijven veranderen.

Welke trends spreken jou nu aan?

Qua kleuringen, de moneypiece, halo, peek-a-boo. Ik hou persoonlijk ook erg van de niet natuurlijke kleuren, de kleur met een twist. Qua haircuts springt de wolfcut er wel echt uit nu, supertof.

Wat is jouw persoonlijke visie voor de komende 5 jaar?

Ik wil alles leren, zodat ik net als Sanjay een echte allround hairstylist word. Verder wil ik me door ontwikkelen in kleuren, omdat ik daar zoveel creativiteit in kwijt kan. Over 5 jaar hoop ik nog in deze geweldige salon te werken en ook meer met shoots heb gedaan. Een eigen salon/ merk of een gave collab zijn ook doelen.


Junior Stylist Suryah

Suryah Shaker straalt misschien enorm veel rust uit, maar wat harde werker en een powervrouw is zij! Suryah is nu bezig met haar laatste jaar van de opleiding tot dameskapster, maar wil zich nog verder doorontwikkelen met de opleiding tot kapsalonmanager. Misschien heb je haar al ontmoet en de meest heerlijke wasmassage van haar gehad. Wij zijn superblij met haar assistentie bij ADDICT. Momenteel is zij nog in training, maar mocht je een keer model voor haar willen zitten voor een knip- of kleurbehandeling neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Vanaf volgend jaar kan je ook jouw afspraak gaan boeken bij Suryah.

Waarom heb jij voor de kappersopleiding gekozen?

Ik vond de kapper van kleins af aan al super leuk. En vooral omdat het veel handwerk is, ik hou ervan om met mijn handen bezig te zijn. En ik vind het wel belangrijk om een kappersdiploma te hebben.

Wat vind jij leuk aan het werken in de salon?

Het mooiste van het kappersvak en werken in de salon is het blij maken van klanten. Je maakt ze niet alleen mooi, maar ze kunnen ook hun ei bij je kwijt. In de salon vind ik alles wel leuk, vooral omdat je jouw werk of resultaat gelijk kan zien.

Door wie of wat word jij geïnspireerd in het kappersvak?

Het kappersvak inspireert mij, omdat ik het meer zie als kunst. Ik vind het zo gaaf wat je allemaal kan doen met haar.

“Het kappersvak inspireert mij, omdat ik het meer zie als kunst

Suryah

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik vind alles leuk, maar ik zou me toch meer willen specialiseren in kleuren en knippen. Het is voor nu wel mijn droom om later hopelijk mijn eigen kappersmerk uit te brengen en ooit voor mezelf te beginnen.


Junior Stylist Söz

Söz Ali zit in haar tweede jaar van de kappersopleiding en is nu een paar maanden bij ons. Een ontzettend getalenteerde stylist in training. Je kan merken dat ze het van huis uit heeft meegekregen en dat haar familie grotendeels in het kappersvak zit.

Waarom heb jij voor de kappersopleiding gekozen?

Ik wou vroeger al heel graag iets met haren doen. Op de middelbare school kwam ik voor het eerst in aanraking met dit vak en wist ik zeker dat ik dit de rest van mijn leven wilde doen.

Wat vind jij leuk aan het werken in de salon?

Het contact met de mensen vind ik supergezellig en ik vind het het leukste dat de klanten als iemand anders de deur uit lopen met een big smile.

Door wie of wat word jij geïnspireerd in het kappersvak?

Ik volg veel kappers op Insta. Mijn grootste voorbeelden zijn Sanjay natuurlijk, Rita Tamer en Tolga Iseri. Dat zijn arabische en turkse kappers.

“en wist ik zeker dat ik dit de rest van mijn leven wilde doen

Söz

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik hou heel erg van kleuren en opsteken, dus daar zou ik mijzelf in willen specialiseren. Na mijn opleiding wil ik lekker fulltime aan de slag. En misschien later een eigen zaak openen met mijn broer, hij is barber.