Beschadigd haar kan frustrerend zijn, maar gelukkig is er veel dat je kunt doen om je haar weer gezond en stralend te maken. Bij ADDICT Haarlem bieden we verschillende behandelingen en producten aan die specifiek zijn ontworpen om beschadigd haar te herstellen. Hier zijn mijn beste tips en aanbevelingen om je haar weer in topconditie te krijgen.

1. Kies de Juiste Shampoo en Conditioner

Het begint allemaal met de basis: een goede shampoo en conditioner. Gebruik producten die speciaal zijn ontwikkeld voor beschadigd haar. Ze bevatten vaak ingrediënten die helpen bij het versterken en hydrateren van je haar.

Aanbeveling:

Probeer de Kérastase Résistance Bain Force Architecte shampoo en de Kérastase Résistance Ciment Anti-Usure conditioner. Deze producten zijn ontworpen om verzwakt en beschadigd haar te herstellen en te versterken.

2. Gebruik Regelmatig een Haarmasker

Haarmaskers zijn intensieve behandelingen die diep in je haar doordringen en het van binnenuit herstellen. Ze zijn ideaal voor wekelijkse of zelfs tweemaandelijkse verzorging, afhankelijk van de mate van schade.

Aanbeveling:

Het Kérastase Résistance Masque Thérapiste is perfect voor zeer beschadigd en overbehandeld haar. Het herstelt de interne haarstructuur en zorgt voor soepel en glanzend haar.

3. Bescherm je Haar tegen Hitte

Hittestyling kan veel schade aanrichten aan je haar. Gebruik altijd een hittebeschermend product voordat je je haar föhnt, krult of stijlt.

Aanbeveling:

Kérastase Résistance Ciment Thermique is een hittebeschermende crème die je haar beschermt tegen de schadelijke effecten van hitte en tegelijkertijd helpt om het haar te herstellen.

4. Investeer in Salonbehandelingen

Soms heeft je haar wat extra TLC nodig die je thuis niet kunt bieden. Bij ADDICT Haarlem bieden we twee exclusieve herstellende behandelingen aan die je haar nieuw leven inblazen.

L’Oréal Absolut Repair Moleculair Treatment

Deze exclusieve salonbehandeling is perfect voor beschadigd haar. De L’Oréal Absolut Repair Moleculair treatment herstelt je haar diepgaand, versterkt het en brengt de natuurlijke glans terug. Het resultaat is direct merkbaar: je haar voelt zachter en sterker aan. Met deze behandeling en de producten van Aboslut Repair Moleculair voor htuis kan je tot 2 jaar aan schade van je haar herstellen.

Kérastase Premier Treatment

De Kérastase Premier treatment is een andere exclusieve behandeling voor zeer beschadigd haar die alleen in onze salon beschikbaar is. Deze luxe behandeling richt zich op het herstellen en revitaliseren van je haar. Het voedt je haar intensief en helpt om de beschadigde haarvezels te herstellen. Het verwijderd calcium die in je haar op bouwt van uit kraanwater en poreus haar extra breekbaar kan maken. Het bouwt jouw haar weer op met 18 peptiden die diep in jouw haar beschadigingen herstellen. Na deze behandeling voelt je haar zijdezacht aan en ziet het er gezond en glanzend uit. En met de producten voor thuis kan jouw haar in slechts 6 behandelingen voor 99% weer herstellen.

5. Regelmatig Knippen

Het regelmatig knippen van je haar helpt om gespleten haarpunten te verwijderen en voorkomt dat de schade verder omhoog kruipt. Dit houdt je haar gezond en voorkomt verdere breuk.

Aanbeveling:

Plan een knipbeurt elke zes tot acht weken om je haar in optimale conditie te houden.

Conclusie

Het herstellen van beschadigd haar vergt tijd en de juiste zorg, maar het is zeker mogelijk met de juiste aanpak en producten. Bij ADDICT Haarlem staan we klaar om je te helpen met deskundig advies en exclusieve behandelingen die je haar weer gezond en stralend maken. Boek vandaag nog een afspraak voor een van onze herstellende behandelingen en geef je haar de verzorging die het verdient.