Dagelijks zie ik om mij heen de impact van chemische behandelingen zoals highlights en balayage op het haar. Hoewel deze technieken prachtige resultaten opleveren, kunnen ze ook leiden tot haarbeschadiging. Daarom gebruik ik bij ADDICT altijd de L’Oréal Metal Detox lijn tijdens deze behandelingen om het haar te beschermen en de gezondheid ervan te behouden.

Wat is Metal Detox?

Metal Detox is een innovatieve behandeling van L’Oréal Professionnel, speciaal ontworpen om de effecten van metaaldeeltjes in het haar te neutraliseren. Metaaldeeltjes komen vaak voor in kraanwater en kunnen zich ophopen in je haarvezels. Deze deeltjes kunnen interfereren met chemische behandelingen, wat kan leiden tot breuk, kleuronbalans en een doffe uitstraling.

Waarom is Metal Detox Belangrijk?

Tijdens het oplichten van het haar, zoals bij highlights en balayage, kunnen de metaaldeeltjes in je haar reageren met de chemicaliën in de producten. Dit kan resulteren in onvoorspelbare resultaten en aanzienlijke schade aan je haar. Metal Detox helpt deze deeltjes te neutraliseren en te verwijderen, waardoor je haar beschermd wordt tegen deze schadelijke reacties.

De Voordelen van Metal Detox

1. Bescherming tegen Beschadiging

Het gebruik van Metal Detox vermindert het risico op haarbreuk aanzienlijk. De formule helpt om de haarvezels te versterken en te beschermen tegen de schadelijke effecten van metaaldeeltjes tijdens de oplichtende behandeling.

2. Betere Kleurresultaten

Door de metaaldeeltjes te neutraliseren, zorgt Metal Detox voor een gelijkmatigere en voorspelbare kleur. Dit betekent dat je highlights of balayage er precies zo uitkomen als je voor ogen had, zonder ongewenste tinten of vlekken.

3. Gezond en Glanzend Haar

Metal Detox helpt niet alleen om schade te voorkomen, maar zorgt er ook voor dat je haar er gezonder en glanzender uitziet. Het verwijdert onzuiverheden en zorgt ervoor dat de haarvezels glad en soepel blijven.

Hoe Gebruiken We Metal Detox bij ADDICT Haarlem?

Bij ADDICT Haarlem integreren we Metal Detox in elke oplichtende highlight of balayage behandeling. De behandeling bestaat uit een drie-stappenproces:

1. Metal Detox Spray

Voor we beginnen met de oplichtende behandeling, brengen we de Metal Detox Spray aan op je haar. Deze spray neutraliseert de metaaldeeltjes en bereidt je haar voor op de chemische behandeling. De spray wordt gelijkmatig verdeeld en zorgt voor een optimale bescherming vanaf de start.

2. Chemische Behandeling

We voeren de highlight- of balayagebehandeling uit zoals gewoonlijk, maar met de geruststelling dat je haar beschermd is tegen schadelijke reacties dankzij de Metal Detox Spray.

3. Metal Detox Shampoo

Na de chemische behandeling gebruiken we de Metal Detox Shampoo om de resterende metaaldeeltjes uit je haar te verwijderen. Deze shampoo reinigt grondig maar is zacht voor je haar, waardoor het schoon, sterk en glanzend blijft.

Conclusie

Het beschermen van je haar tijdens chemische behandelingen is essentieel voor het behoud van de gezondheid en schoonheid ervan. Bij ADDICT Haarlem doen we er alles aan om je haar de beste zorg te bieden, en het gebruik van de L’Oréal Metal Detox lijn is een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Dankzij deze geavanceerde behandeling kunnen we je de prachtige, gezonde highlights of balayage geven waar je van droomt, zonder je haar te beschadigen.

Kom langs bij ADDICT Haarlem voor je volgende highlight- of balayagebehandeling en ervaar zelf de voordelen van Metal Detox. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je haar de beste zorg te geven!