Bij ADDICT Haarlem zijn we altijd op zoek naar talenten die ons team kunnen versterken en onze klanten de beste salonervaring kunnen bieden. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat Mehdi, een ervaren herenkapper en barber, vanaf nu bij ons komt werken.

Een Nieuw Talent in Haarlem

Mehdi, is onlangs vanuit Arnhem naar onze regio verhuisd en zal nu fulltime aan de slag gaan bij ADDICT Haarlem. Met zijn uitgebreide ervaring en passie voor herenkapsels is Mehdi een geweldige aanvulling op ons team. Hij zal beschikbaar zijn van woensdag tot en met zaterdag, klaar om jouw kapsel naar een hoger niveau te tillen.

Meesters van de Fade

Wat Mehdi echt onderscheidt, is zijn vaardigheid in het knippen van herenkapsels en het creëren van verbluffende fades, ongeacht de haarlengte of -structuur. Of je nu gaat voor een strakke, moderne look of een klassieke stijl, Mehdi weet precies hoe hij jouw wensen kan vertalen naar een perfect kapsel. Zijn aandacht voor detail en oog voor esthetiek zorgen ervoor dat je de salon verlaat met een kapsel waar je trots op kunt zijn.

Groei en Ontwikkeling

Naast zijn expertise in herenkapsels, is Mehdi druk bezig om ook het damesvak en haarkleuringen onder de knie te krijgen. Hij volgt intensieve trainingen en leert de nieuwste technieken, zodat hij in de toekomst iedereen kan helpen en een allround haarstylist zal zijn.

Boek nu bij Mehdi!

Ervaar zelf de uitzonderlijke vaardigheid en creativiteit van Mehdi. Boek vandaag nog een afspraak en laat je haar transformeren door een echte vakman. Mehdi’s agenda loopt snel vol, dus wacht niet te lang om je plek te reserveren. Volg Mehdi ook op Instagram via @habibistyle13 om zijn nieuwste creaties en stijlen te bekijken.

Deel de Ervaring

Heb je vrienden, familie of collega’s die ook op zoek zijn naar een nieuwe herenkapper? Vertel hen over Mehdi en moedig ze aan om bij hem te boeken. Bij ADDICT Haarlem zorgen we ervoor dat elke klant zich welkom en verzorgd voelt, en Mehdi is geen uitzondering op deze belofte.

Welkom Mehdi!

We zijn ontzettend blij om Mehdi in ons team te verwelkomen en kijken ernaar uit om samen met hem te werken. Zijn komst betekent nog meer mogelijkheden voor onze klanten om te genieten van topkwaliteit haarverzorging en styling.

Kom langs bij ADDICT Haarlem en maak kennis met Mehdi. Laat je inspireren door zijn talent en passie voor haar, en ontdek waarom hij de perfecte keuze is voor jouw volgende knipbeurt.