Bij een Wash Cut & Blowdry behandeling bij ADDICT gaan we samen kijken naar jouw gezicht en bepalen we wat jou het allersterkste maakt.
Wil je jouw baard ook gedaan hebben, dat zit bij deze behandeling inbegrepen.
We wassen jouw haar met een heerlijke wasmassage en met producten van Redken brews. Redken Brews is de stoere lijn van Redken speciaal voor mannen. De haarverzorgingsformules van Redken Brews zijn geüpgraded met mout, een ingrediënt dat geweldig is voor alle haartypen en geeft kracht, body en glans.
Onder het genot van een wasmassage wordt ook jouw lichaam gemasseerd in onze wasbedden.
Jouw hairstyle word secuur geknipt en voor jou op maat gemaakt.
Het föhnen en afstylen wordt met zorgvuldige uitleg gedaan, zodat je het thuis ook kan doen.
Je verlaat de salon en bent klaar om gezien te worden.

Wil je binnen 3 weken niet een hele nieuwe coupe, maar alleen je contouren gedaan hebben? Maak dan gebruik van de contour service, waarbij Sanjay je randen weer even bijwerkt.

Telefoon : 06-14556051
Mail : info@addicthaarlem.nl

Salon Openingstijden:
09:30 - 20:00

Gedempte Oude Gracht 91
2011 GN Haarlem

kapper kapsalon haarlem centrum addict BEHANDELINGEN Bij ADDICT helpt Sanjay je graag aan de perfecte coupe en behandeling voor jou. Met zijn jarenlange ervaring in high end kapsalons, zijn vele opdrachten in binnen- en buitenland voor modeshows, fotoshoots en tv-programma's verstaat hij zijn vak als geen ander. WASH CUT & BLOWDRY FOR WOMEN kapper kapsalon haarlem centrum addict BEHANDELINGEN Bij ADDICT helpt Sanjay je graag aan de perfecte coupe en behandeling voor jou. Met zijn jarenlange ervaring in high end kapsalons, zijn vele opdrachten in binnen- en buitenland voor modeshows, fotoshoots en tv-programma's verstaat hij zijn vak als geen ander. WASH CUT & BLOWDRY FOR MEN kapper kapsalon haarlem centrum addict BEHANDELINGEN Bij ADDICT helpt Sanjay je graag aan de perfecte coupe en behandeling voor jou. Met zijn jarenlange ervaring in high end kapsalons, zijn vele opdrachten in binnen- en buitenland voor modeshows, fotoshoots en tv-programma's verstaat hij zijn vak als geen ander. CONTACT kapper kapsalon haarlem centrum addict BEHANDELINGEN Bij ADDICT helpt Sanjay je graag aan de perfecte coupe en behandeling voor jou. Met zijn jarenlange ervaring in high end kapsalons, zijn vele opdrachten in binnen- en buitenland voor modeshows, fotoshoots en tv-programma's verstaat hij zijn vak als geen ander. CONTACT

Welkom bij ADDICT

Bij ADDICT willen we je een heerlijke ervaring bieden, van het moment dat je binnen komt, tijdens de behandeling en zelfs daarna. Of je nu tot rust wil komen tijdens een heerlijke wasmassage, of nog even wat werk gedaan wil krijgen aan onze flexwerkplekken, bij ADDICT is het mogelijk. Wij hebben ruime openingstijden op een makkelijk te bereiken locatie, zodat we er voor je kunnen zijn zelfs na jouw lange dag.

Redken Brews

Lees verder

Boek jouw afspraak online

maak een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

Lees enkele reviews

ADDICT

Ontdek dit pareltje in de binnenstad van Haarlem. Waar Franse alure en eeuwenoude luxe samenkomen met een moderne Urban Jungle. Waar iedereen welkom is en de zaak verlaat, klaar voor de catwalk.

Zit je te denken aan een makeover? Probeer het eens uit met de Loreal Style my hair app!

Download de app voor je smartphone of tablet hier.

appstore_button
googleplay_button