Menu
Telefoon : 06 14 55 60 51

info@addicthaarlem.nl

Salon Openingstijden:
09:30 - 20:00

Gedempte Oude Gracht 91
2011 GN Haarlem

Skip to Content

Blog

November Jubileum Actie | Fusio Dose Treatment voor €5,-

Wij bestaan deze november 3 jaar. Om dit te vieren en iedereen de mogelijkheid te bieden om hun haar een nog intensere verzorging te geven hebben we een hele leuke kortingsactie bedacht. Deze november kan iedereen die bij ons een afspraak heeft er voor kiezen om een Fusio Dose behandeling tegen zeer sterk gereduceerd tarief te nemen. Normaal kost een Fusio Dose behandeling €18,95, maar in november slechts €5,-!

Wat is Fusio Dose

Kérastase Fusio Dose is een speciale “in-salon” behandeling die jouw haar intens verzorgt. Wanneer haar droog, dof of gewoon niet op zijn best is, dan is Fusio-Dose de Kérastase behandeling voor jou, exclusief beschikbaar in de salon. Het haar is snel getransformeerd en volledig hersteld.

Zelfs wie het haar uitstekend verzorgt, heeft weleens een boost nodig. Stress, styling en omgevingsfactoren kunnen het haar geleidelijk verzwakken, waardoor het er droog en dof uitziet en niet meer valt zoals jij het graag wilt. Als dit het geval is, is er een snelle en makkelijke oplossing hiervoor bij ADDICT: Fusio-Dose. Het is een systeem van geconcentreerde formules en boosters die onze hairstylisten kunnen personaliseren voor zacht, glanzend en gezond haar.

5 Concentrés en 6 Boosters

Er zijn meer dan 30 verschillende combinaties mogelijk om dofheid, haarbreuk, kleurbehoud en voeding te behandelen De Concentré zorgt voor de primaire haarbehoefte en de booster zorgt voor de secundaire behoefte waardoor je het beste hebt van twee werelden. Het haar is zichtbaar gezonder, glanzender en sterker. Wanneer jij en jouw haar een boost nodig hebben, dan is Fusio-Dose het antwoord. En nu dus de hele maand november (2022) voor maar €5,-.

READ MORE

Boek jouw fotoshoot met haar en make-up | 13 november bij ADDICT

Wil jij een mooie professionele fotoshoot, misschien voor de feestdagen, voor je insta of linkdin? Speciaal voor onze jubileum-maand komen fashion-fotograaf Sunny Jagesar en make-up artist Zuhal naar ADDICT.

READ MORE

Whiskey Tasting with Bar Taru @ ADDICT 16 november

Bar Taru is dé trending cocktailbar van Haarlem. Op 16 november organiseren we met de jongens van Bar Taru een exclusieve whiskey tasting. Zij vertellen je alles over de whiskey en hebben een aantal bijzondere soorten uit hun collectie mee die zeer exclusief zijn. Altijd bijvoorbeeld al Japanse whiskey willen proberen? Nu is jouw kans!

READ MORE

Workshop Basis Make Up | Leer tips and tricks op woensdag 9 november

Vind jij het leuk om nieuwe make-up trends bij jezelf toe te passen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb jij nou altijd al eens willen weten hoe jij jouw wenkbrauwen nou echt mooi kan vormgeven? Of wil jij weten waar je op moet letten bij het aanbrengen van jouw make-up voor en speciale gelegenheid? Geef je nu op voor een make up workshop

READ MORE

Workshop “De Kracht van kleur” | Ontdek jouw basispalet en krijg stylingadvies

Op vrijdag 11 november vanaf 19:00 kan jij meedoen aan een workshop van StyleFitters. Geef je op door te bellen met ons op 06-14556051 of stuur ons een whatsapp berichtje.

READ MORE

Ladies Day with Nakó Clinic @ ADDICT | Exclusieve lichaamsbehandelingen op zondag 6 november


In onze jubileum maand komt Hanane Naji, eigenaresse van Nakó Clinic naar ADDICT. Op zondag 6 november, wanneer onze salon gesloten is, zullen we onze ruimte waar we normaal knippen, zo inrichten dat jij in alle privacy een lichaamsbehandeling of massage kan krijgen van een half uur. Het beloofd een bijzondere dag te worden met heerlijke behandelingen.

READ MORE

Maak jouw eigen vlinderstolp bij ADDICT | 7 November Workshop door Roel Aarts Designstudio

Heb je ze zien staan? Onze vlinderstolpen? Bij ADDICT houden we erg van de schoonheid die je in de natuur kan vinden. Dit is onder andere terug te zien in de uitgebreide collectie kristallen , schelpen en taxidermie. Misschien heb jij je tijdens je bezoek al eens zitten vergapen aan de prachtige vlinders die je in verscheidene stolpen kan zien bij ons. De kunstenaar die enkele van de meest bijzondere objecten in onze collectie heeft gemaakt komt weer naar Haarlem voor het geven van een workshop.

READ MORE

Maak kennis met onze nieuwe hairaddicts | Danisha, Suryah en Söz

ADDICT is populair! Zoals je misschien wel hebt gemerkt is het de laatste tijd steeds drukker. En misschien was het soms lastig om op korte termijn een afspraak in te plannen. Sinds kort is ons team echter weer wat groter geworden met een aantal toppers. Wij zijn superblij om onze nieuwste collega’s bij deze aan jullie te kunnen voorstellen!

READ MORE

Prijsverhogingen per oktober 2022

Stijgende prijzen zijn momenteel meer de regel dan uitzondering. Helaas gaan ook wij bij ADDICT er niet aan ontkomen ben ik bang.

READ MORE

(Warmte)-borstels van GHD | Good Hair Day bij ADDICT

Sinds kort hebben wij een aantal enorm fijne stylingtools van GHD in ons assortiment opgenomen. Ben je nog op zoek naar een goede borstel? Lees dan zeker verder.

READ MORE