Menu
Telefoon : 06 14 55 60 51

info@addicthaarlem.nl

Salon Openingstijden:
09:30 - 20:00

Gedempte Oude Gracht 91
2011 GN Haarlem

Skip to Content

Blog

Toners Opgehelderd: Een Gids voor Stralende Haarkleuren bij ADDICT

Sanjay hier! Laten we het hebben over een essentieel onderdeel van onze kleurbehandelingen: toners. Bij ADDICT gebruiken we de verfijnde Dia Light toners van L’Oréal om de perfecte haarkleur te creëren voor jouw highlights of geblondeerde haar. Laat me je meer vertellen over toners en wat ze kunnen betekenen voor jou.

READ MORE

Het Perfecte Kapsel Kiezen: ADDICTs Gids voor Haartransformaties

Hoi allemaal,

Vandaag duiken we in een opwindende wereld: het kiezen van het perfecte kapsel. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn met zoveel stijlen en trends daarbuiten, maar maak je geen zorgen. Bij ADDICT nemen we de tijd voor een grondig consult en geven we advies op maat, zodat jij straalt met het kapsel dat echt bij je past.

READ MORE

Haarverzorging op Maat: Sanjay’s Gids voor Kappersbezoeken | Hoe vaak moet je naar de kapper

Hoi hairADDICTs,

Sanjay hier van ADDICT Haarlem, en laten we eens duiken in de wereld van kappersbezoeken. Het is een veelbesproken onderwerp: hoe vaak zou je nu echt naar de kapper moeten? Laten we de verschillende overwegingen en factoren verkennen die hierbij een rol spelen.

READ MORE

Kérastase Extensioniste – De Weg naar Sterk en Gezond Haar

Hoi allemaal,

Laura van ADDICT Haarlem hier, en vandaag gaan we het hebben over een absolute favoriet: de Kérastase Extensioniste lijn. Als haarstylist ben ik vaak op zoek naar producten die niet alleen beloven, maar ook waarmaken. En geloof me, de Extensioniste lijn is een echte game-changer als het gaat om het bereiken van gezond, lang haar. Hier zijn alle interessante details!

READ MORE

Tips voor Lang en Gezond Haar: Groeien met Liefde

Hoi allemaal,

Laura hier van ADDICT Haarlem, en vandaag gaan we praten over iets waar we allemaal van dromen: lang, gezond haar. Ik heb 10 handige tips voor je, en we gaan ook kijken naar de fijne Kérastase Extensioniste lijn.

READ MORE

Verzorging en Styling: Het Geheim van Prachtig Krullend Haar

Beste krullende-haaraddicts,

Als Kérastase Care Coach, neem ik je graag mee in de wereld van prachtig krullend haar. Onze salon ADDICT, is toegewijd aan educatie en het perfectioneren van de kunst van haarverzorging. Wij geven je graag advies over hoe jij jouw krullen het beste verzorgd. Hier zijn alvast een aantal tips die wij je willen meegeven.

READ MORE

Een Nieuw Jaar: Aanpassingen in Onze Prijslijst vanaf 1 januari

Met het verstrijken van het oude jaar kijken we vol verwachting uit naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen. Als team van toegewijde haarstylisten streven we er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften en normen van onze gewaardeerde klanten.

Met ingang van 1 januari 2024 brengen we enkele aanpassingen aan in onze prijslijst.

READ MORE

Celebrate a Magical Christmas with us

De feestdagen staan voor de deur, en ADDICT Haarlem en Baroqco nodigen je uit voor een onvergetelijke Magische Kerstavond op 10 december. Bereid je voor op een betoverende avond vol ontdekkingen, genot en schitterende momenten. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

Betoverende Demonstraties en Dazzling Fashion Show

Laat je verwonderen door betoverende demonstraties en een schitterende modeshow die je meenemen in de wereld van haar- en sieraden. Ontdek de nieuwste stijlen en technieken die ADDICT Haarlem en Baroqco te bieden hebben.

Fotogenieke Kerstsfeer

Vang de magie van het seizoen met een professionele fotograaf die de avond vastlegt. Of maak feestelijke selfies in een sfeervolle kerstsetting. Creëer herinneringen die je koestert en deelt met vrienden en familie.

Exclusieve Aanbiedingen en Luxueuze Producten

Ontdek exclusieve aanbiedingen op de prachtige producten van ADDICT en Baroqco. Baroqco, een toonaangevend sieradenmerk, wordt met passie geleid door de getalenteerde ambachtslieden Eduardo en Imelda Liem, die unieke creaties maken geïnspireerd door de weelde van de barok en rococo.

Smakelijke Verwennerij en Feestelijke Drankjes

Geniet van heerlijke hapjes en feestelijke drankjes terwijl je de kerstsfeer proeft. Maak nieuwe vrienden en deel vreugdevolle momenten met gelijkgestemden tijdens deze gezellige avond.

RSVP en Dress to Impress

Bevestig je aanwezigheid door een e-mail te sturen naar magicalchristmas@addicthaarlem.nl. En vergeet niet om je te kleden volgens de elegante dresscode: Zwart en Goud. Wees voorbereid om te schitteren in je meest glamoureuze cocktailoutfit.

Mis Deze Magische Avond Niet!

De Magische Kerstavond bij ADDICT Haarlem en Baroqco belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Kom langs op 10 december van 19:00 tot 22:00 op Gedempte Oude Gracht 91 in Haarlem en dompel jezelf onder in de betovering van het seizoen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een schitterende kerstviering te beleven!

Tot dan! 🌟🎄

READ MORE

November Jubileum Actie | Fusio Dose Treatment voor €5,-

Wij bestaan deze november 3 jaar. Om dit te vieren en iedereen de mogelijkheid te bieden om hun haar een nog intensere verzorging te geven hebben we een hele leuke kortingsactie bedacht. Deze november kan iedereen die bij ons een afspraak heeft er voor kiezen om een Fusio Dose behandeling tegen zeer sterk gereduceerd tarief te nemen. Normaal kost een Fusio Dose behandeling €18,95, maar in november slechts €5,-!

READ MORE

Boek jouw fotoshoot met haar en make-up | 13 november bij ADDICT

Wil jij een mooie professionele fotoshoot, misschien voor de feestdagen, voor je insta of linkdin? Speciaal voor onze jubileum-maand komen fashion-fotograaf Sunny Jagesar en make-up artist Zuhal naar ADDICT.

READ MORE