Sanjay hier! Laten we het hebben over een essentieel onderdeel van onze kleurbehandelingen: toners. Bij ADDICT gebruiken we de verfijnde Dia Light toners van L’Oréal om de perfecte haarkleur te creëren voor jouw highlights of geblondeerde haar. Laat me je meer vertellen over toners en wat ze kunnen betekenen voor jou.

Wat Zijn Toners Eigenlijk?

Toners zijn als de finishing touch voor je haarkleur. Ze worden na het verlichtende kleurproces aangebracht om ongewenste tonen te neutraliseren en de gewenste tinten te versterken. Stel het je voor als de kers op de taart, waardoor je haarkleur nog meer tot leven komt.

Dia Light van L’Oréal: Verfijning in Kleur

Bij ADDICT Haarlem gebruiken we de Dia Light toners van L’Oréal. Deze toners zijn een ware revolutie in kleurverzorging. Ze bieden niet alleen een breed scala aan prachtige tinten, maar ze zijn ook doordrenkt met voedende ingrediënten die je haar een extra dosis liefde geven.

Blond Studio van L’Oréal: Verhelderend Vakmanschap

Als het gaat om verlichten, vertrouwen we op de expertise van Blond Studio, altijd vergezeld door Metal Detox. Of je nu gaat voor subtiel zonovergoten of een opvallendere look, we passen de techniek aan op jouw wensen en haartype.

De Magie van Dia Light: Eigenschappen en Toepassingen

  • Alleen voor Opgelicht Haar: Dia Light onthult zijn magie het beste op haar dat al is opgelicht. Het werkt subtiel om de kleur te verbeteren zonder het natuurlijke uiterlijk van niet-opgelicht haar te verstoren.
  • Glans en Levendigheid: Naast het kleureffect voegt Dia Light glans en levendigheid toe aan het haar. Het resultaat is een stralende haarkleur die er gezond uitziet.

Metal Detox: Bescherming en Zuivering

  • Bij Elke Verlichtende Behandeling: Onze toewijding aan gezond haar is compleet met Metal Detox. Bij elke verlichtende behandeling, zoals highlights, balayage en bleaching, gebruiken we Metal Detox om het haar te beschermen en zuiveren. Het kan metalen in je haar, zoals koper, neutraliseren, zodat je haar bij jouw kleurbehandeling minder beschadigd en het kleurresultaat nog getrouwer is.
  • Eerste Toner Inclusief: Bovendien is de eerste toner na deze behandelingen inbegrepen. We willen niet dat je met alleen maar verlicht haar naar huis gaat, maar ook met de perfecte kleur.

Toners als Onderhoud:

  • Toner Verversen en Verwennerij: Na een aantal weken kun je ervoor kiezen alleen je toner te verversen. Combineer het met een ontspannende blowdry, of ga voor een complete behandeling met een wash, cut en blowdry.

Bij ADDICT Haarlem bieden we niet alleen haarverzorging, maar een complete ervaring. Boek vandaag nog een consult en ontdek hoe wij met liefde en toewijding jouw haarkleur naar nieuwe hoogten tillen.

Tot gauw,

Sanjay, ADDICT Haarlem