Voor iedereen die zijn of haar haar kleurt of ontkleurt is er nu iets nieuws bij ADDICT, Metal Detox. 3 stappen die bij het kleuren gebruikt worden om ervoor te zorgen dat metalen in het haar geneutraliseerd worden en het haar gedetoxed wordt. Metalen in het haar zijn de grote reden waarom haar breekbaar kan worden of kleuringen minder mooi pakken bij bijvoorbeeld een balayage of blondering. Metal Detox van L’Oréal Professionnel bevat een unieke formule, met 9 patenten, die de oorzaak aanpakt in tegenstelling tot andere oplossingen die de gevolgen proberen te fixen.

Het resultaat van het gebruik van Metal Detox bij jouw kleurbehandeling is:

  • 87% minder risico op haarbreuk*
  • 100% betrouwbaar kleurresultaat**
  • De kleurintensiteit is beschermd, beter kleurbehoud en het haar krijgt een intense glans.

*Instrumentele test: voorbehandeling + technische procedure + shampoo + masker
** Geen impact op de ontkleuring en een geoptimaliseerde kleuropname.

Laat je adviseren bij ADDICT of Metal Detox iets voor jou is. Sanjay en Laura vertellen je er graag alles over en kunnen een goede analyse maken bij jou.