GENESIS

Genesis is de eerste lijn van Kérastase die de oorzaken van breekbaar haar aanpakt en de haarvezel versterkt van de wortel tot in de punten. Het biedt een oplossing voor alle vrouwen, met alle verschillende leefstijlen en alle verschillende maten van haarbreuk en uitval. Genesis is een collectie van 10 producten die boordevol sterke ingrediënten zit die een antwoord bieden voor jouw haaruitval, zoals  Aminexil, Edelweiss native cells en Ginger roots.

De verzorging met Genesis resulteert in tot wel 84% minder haaruitval. Benieuwd welke producten je van de Kérastase Genesis lijn kunt kopen bij ADDICT? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom in onze zaak langs.

Voor wie is Kérastase Genesis geschikt?

Alle producten uit Genesis lijn van Kérastase zijn geschikt voor vrijwel ieder haartype. Alleen vraagt elk haartype om een andere routine. Weet jij niet welke routine geschikt is voor jouw haartype? Geen zorgen! Je kan Sanjay of Iris altijd om uitgebreid advies vragen. Hieronder alvast een voorbeeld van welke producten jij nodig hebt voor jouw haartype.

Fijn haar

Heb je fijn haar? Gebruik dan de volgende routine met Kérastase Genesis producten om haaruitval tegen te gaan. Was ten eerste het haar met de shampoo Hydra-Fortifiant. Gebruik vervolgens na het wassen de Kérastase Genesis Conditioner en laat het even inwerken. Dan kan het namelijk zijn werk doen. Spoel het vervolgens goed uit en maak het haar handdoekdroog. Daarna bescherm je het haar tegen hitte van het föhnen met de Défense Thermique spray. Deze ontwart namelijk het haar en hydrateert de vezels voor bescherming tegen haarbreuk. Voor de perfecte finish gebruik je als laatste stap de Sérum Anti-Chute. Dit serum van Kérastase versterkt de bovenste huidlaag van de hoofdhuid om haaruitval te voorkomen.

Dik haar

Met dik haar is het vaak makkelijker om het onverzorgd te laten, omdat het doorgaans stug en onhandelbaar is. Om ervoor te zorgen dat jouw dikke lokken, of die van jouw klanten, niet uitvallen heeft de Kérastase Genesis lijn ook een perfecte routine. Je begint met de Kérastase Genesis shampoo (Nutri-Fortifant). Masseer deze in op de hoofdhuid en spoel het vervolgens uit. Breng daarna het Kérastase Genesis masque (Reconstituant) aan over de lengte van het haar en laat dit even inwerken. Breng na het masker de Kérastase Genesis Defense Thermique aan om het dikkere haar optimaal te beschermen tegen hitte. Breng als ten slotte ook hier het Kérastase Anti-Chute serum aan voor een perfect en blijvend resultaat.

Kérastase Genesis

Haaruitval is heel erg normaal. Gemiddeld verliest een mens namelijk maar liefst 80 haren per dag. Toch kan het soms een vervelend gevoel geven. Verlies jij meer haar dan gemiddeld of wil je erge haaruitval voorkomen? Probeer dan nu Kérastase Genesis producten die haaruitval bij jou tegen gaat!

 

Sanjay Ramcharan – ADDICT

Kérastase Genesis zijn heerlijke producten die helpen bij haarbreuk door stress, zwangerschap, overbehandeling en meer. Ik ben superblij met deze producten in mijn assortiment. Vraag mij gerust bij je behandeling welke producten voor jouw haar het beste zijn. Ik help je graag met een eerlijk advies.

 

Koop Genesis eenvoudig online bij ADDICT