Wij zijn trots nu als 1 van slechts 7 salons in Nederland een nieuwe anti-aging behandeling aan te kunnen bieden bij ons in de salon. Kérastase heeft de Chronologiste collectie vernieuwd en uitgebreid. Deze lijn van producten is gericht op anti-aging van de hoofdhuid en het haar. Chronologiste combineert luxe geavanceerde technologie met een unieke zintuiglijke ervaring. Deze herstellende behandeling sublimeert alle haartypes, van de hoofdhuid tot in de punten. Je kan onderdelen van deze collectie misschien op andere plekken vinden, maar bij ADDICT bieden wij de exclusieve verzorgingsceremonie met producten die die dus maar bij een paar topsalons te verkrijgen zijn.

Chronologiste Rituel D’Exception

Ben jij geïnteresseerd in een revitaliserende behandeling met de volledige lijn van Kerastase Chronologiste? Vraag dan om het Chronologiste ritueel. Deze heerlijke behandeling is te combineren met jou andere cut of color behandelingen of alleenstaand te nemen. Bij deze treatment van 60 minuten krijg je onder andere een pre-cleansing, een wasmassage, het exclusieve Rituel D’Exception masker voor haar en hoofdhuid met een weldadige hoofdmassage, het serum universelle, een prachtige blow-dry en huile de parfum.

Speciale jubileumaanbieding

Omdat ADDICT deze november 1 jaar bestaat hebben wij een aanbieding tijdens deze jubileummaand. Het Chronologiste Rituel D’Exception kost normaal €117,- tot €127,- voor kort tot lang haar. Alleen nu krijg je naast deze behandeling ook nog eens de Bain Régénérant en het Masque Intense Régénérant met een waarde van €76,90 mee naar huis! Zo kan je deze treatment nog eens heerlijk uitproberen en de wintermaanden met ultiem verzorgd en glanzend haar tegemoet.

Bij combinatie van het Chronologiste Rituel D’Exception met een cut of color behandeling rekenen we een meerprijs van €80,-. Maar ook dan ontvangt u in november gratis de Bain Régénérant en het Masque Intense Régénérant met een waarde van €76,90.