Sinds kort hebben wij een aantal enorm fijne stylingtools van GHD in ons assortiment opgenomen. Ben je nog op zoek naar een goede borstel? Lees dan zeker verder.

In de salon wordt jouw haar door onze professionals elke keer weer prachtig in model gebracht. Maar ook wij hebben de juiste tools nodig. Dus ben je nog op zoek naar goede borstels waarmee je jouw haar elke keer weer fantastisch in model kan brengen? Laat je dan bij ons adviseren als je bij ons langs komt. Wellicht hebben wij nog wat goede tips (en tricks).

GHD Glide professional hot brush

Blijf langer in bed dankzij de GHD Glide. De eerste GHD professionele hot brush die het haar snel onder controle heeft met een gladder resultaat.

De keramische technologie met ionisator warmt de hot brush op tot een consistente, optimale styling temperatuur van 185ºC, waardoor jij verzekerd bent van gezonder uitziend haar. De ionen in de borstel gaan pluishaar te lijf en zorgen voor een transformatie in slechts enkele seconden.

Met slechts één beweging style je meer haar dankzij de combinatie van lange en korte borstelharen in een hoge dichtheid met als resultaat soepel vallend haar en een natuurlijke look.

De GHD Glide heeft een automatische slaapstand. Na 60 minuten inactiviteit schakelt de styler zelf uit. Het snoer met een professionele lengte van 2,7 meter geeft je de vrijheid om je haar te stylen waar je maar wilt.

GHD Rise professional hot brush

Dit is de volume-creërende held waar je altijd op hebt gewacht – de GHD Rise™hotbrush creëert 2x meer volume* dat de hele dag houdt.

De GHD Rise™ hot brush is lief voor het haar en geeft een begerenswaardig volume van de haaraanzet tot in de punten, dankzij de combinatie van SMART ultra-zone technologie en nylon borstelpinnen van 5 mm voor een maximaal liftend effect bij de haaraanzet.
De geavanceerde infinity-sensor in de borstel zorgt ervoor dat de optimale stylingtemperatuur van 185ºC constant blijft tijdens het stylen. De afgeronde nylon borstelharen zorgen voor nauw contact bij de haarwortels, wat meteen volume creëert, 9/10 instemming**. De GHD Rise™ glijdt moeiteloos door het haar en zorgt voor body en veerkrachtigheid over de gehele haarlengte, 8/10 instemming**. Ongeacht haartype en haarlengte style je snel en eenvoudig chique golven, levendige lokken en onweerstaanbare krullen.

De GHD Rise™ hot brush ligt prettig in de hand door de gestroomlijnde, taps toelopende borstel. Het snoer van 2,7 m geeft je optimaal gebruiksgemak. De zachte standaard beschermt de borstelharen en oppervlaktes  tegen beschadigingen, waardoor je altijd en overal zorgeloos borstelt met de GHD Rise™.

Keramische Föhn Borstels

Maak van elke dag je beste haardag met een GHD ceramic brush. De warmteborstels zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten, zodat ieder haartype met onze ceramic brushes aan de slag kan voor perfecte volume, zijdezachte golven en een snelle blow-dry.

Kies het juiste formaat om met de warmte van je föhn door je lokken te borstelen en de meest geweldige looks te creëren voor iedere gelegenheid.

De GHD keramische haarborstels met een smalle kop – de GHD Ceramic Vented Radial Brush maat 1 en de iets grotere GHD Ceramic Vented Radial Brush maat 2 – zijn de perfecte stylingtools voor het creëren van die uiterst belangrijke lift bij de haaraanzet van kortere of in lagen geknipte haarstylen. De GHD Ceramic Vented Radial Brush maat 3 is perfect voor het maken van krullen in langer haar.

Gebruik de GHD Ceramic Vented Radial Brush maat 4 als je op zoek bent naar veel volume en stevige en blijvende krullen in lang haar.

En vraag ons gerust hoe wij zouden aanraden dat je de borstel het beste kan gebruiken bij jou. Wij leren je graag over juiste productgebruik en hoe je bij je zelf en salonwaardige look kan creëren.