Bij ADDICT houden we van krullen in alle soorten. En jij kan er op vertrouwen dat wij jouw krullen met de juiste zorg en aandacht zullen behandelen.

Het vinden van een kapper die om weet te gaan met jouw krullen is voor veel mensen een hele klus. Krullen knippen en verzorgen is anno 2022 nog steeds geen standaard onderdeel van de Nederlandse kappersopleidingen. En dat terwijl niet iedereen stijl haar heeft. Juist in onze multiculturele samenleving zijn er een enorm veel mensen met verschillende haarstructuren. Bij ADDICT vinden we dat een kapper niemand zou hoeven wegsturen omdat ze niet overweg kunnen met het type krul wat iemand heeft.

Dus om krullen in alle variaties te kunnen behandelen hebben de haarstylisten bij ADDICT verschillende extra opleidingen gevolgd. Sterker nog, Sanjay geeft als educator voor Kerastase andere kappers in de Benelux les in het knippen en in model brengen van krullen. Zo kan je er op vertrouwen dat we bij een Curl Cut, Wash & Blowdry er voor zullen zorgen dat jouw krullen op hun mooist zullen uitkomen.

Omdat haren met een krul extra aandacht nodig hebben en om extra verzorging vragen, rekenen we bij ADDICT een toeslag voor een Curl Cut, Wash & Blowdry.

Curl Cutting

De haarstylisten bij ADDICT letten bij het knippen van krullen extra op de natuurlijke krulpatronen van jouw haar. Hiervoor vragen wij dat je bij een knipbehandeling voor jouw krullen met schoongewassen een natuurlijk gedroogd haar komt, zonder product. Op deze manier zien wij de natuurlijke valling van jouw haar en kunnen we onze Cut daarop baseren.

Kerastase Curl Manifesto

Bij ADDICT werken wij met de nieuwe verzorgingslijn van Kerastase speciaal voor krullen, Curl Manifesto. In deze lijn van producten vind je verzorgings- en stylingsproducten voor elke type krul. De producten van Curl Manifesto zullen ervoor zorgen dat jouw haar diep gevoed en gehydrateerd wordt en dat jouw krullen er op hun mooist uit komen te zien. Wij analyseren jouw haar en passen ons gebruik van en advies in producten hier op aan. Zodat niet alleen jij onze salon met een prachtige bos krullen verlaat, maar jij thuis dit wauw effect ook weer kan behalen.