Hoi allemaal,

Laura van ADDICT Haarlem hier, en vandaag gaan we het hebben over een absolute favoriet: de Kérastase Extensioniste lijn. Als haarstylist ben ik vaak op zoek naar producten die niet alleen beloven, maar ook waarmaken. En geloof me, de Extensioniste lijn is een echte game-changer als het gaat om het bereiken van gezond, lang haar. Hier zijn alle interessante details!

1. Begin met een Goede Basis: De Extensioniste lijn is als een goede basis voor je haar. Het begint allemaal met de Bain Extentioniste shampoo. Deze reinigt niet alleen grondig, maar stimuleert ook de hoofdhuid voor een gezonde start.

2. Fondant Extentioniste – Hydratatie op Z’n Best: De Fondant Extentioniste conditioner is een pareltje. Het hydrateert je haar diep en zorgt voor een zijdezachte textuur. Ik raad aan om het enkele minuten in te laten trekken voor dat extra vleugje luxe.

3. Serum Extentioniste – Het Geheime Wapen: Mijn absolute favoriet is het Serum Extentioniste. Dit is als het geheime wapen voor lang haar. Het voorkomt breuk, versterkt de vezels en stimuleert de groei. Een paar druppels zijn genoeg om je haar een boost te geven.

4. Geen Gespleten Puntjes met de Masker Extentioniste: Voor degenen onder ons die worstelen met gespleten puntjes (wie niet?), is het Masker Extentioniste een zegen. Het herstelt en versterkt je haar van binnenuit, waardoor het er gezonder uitziet en aanvoelt.

5. Thermique Extentioniste – Hittebescherming in Stijl: Voor de stylingfanaten onder ons is er de Thermique Extentioniste. Hittebescherming is een must, en dit product beschermt niet alleen, maar geeft ook een glanzende finish.

6. Hoe Te Gebruiken: Voor optimaal gebruik, breng de producten aan op nat haar en masseer zachtjes. Laat de conditioner en het masker een paar minuten inwerken voor extra hydratatie. Het serum kan dagelijks worden toegepast op de lengtes en punten.

7. Waarom Ik Er Dol Op Ben: Wat deze lijn voor mij zo speciaal maakt, is dat het niet alleen belooft om je haar langer te maken, maar het ook daadwerkelijk verbetert. Mijn klanten melden minder breuk, een gezondere uitstraling en een snellere groei.

8. Voor Alle Haartypes: Of je nu stijl, golvend of krullend haar hebt, de Extensioniste lijn is geschikt voor alle haartypes. Het is als een alles-in-één oplossing voor iedereen die zijn haar een extra boost wil geven.

In de wereld van haarverzorging is de Kérastase Extensioniste lijn echt een ster. Dus, als je droomt van lang, gezond haar, geef het dan de liefde die het verdient met deze geweldige producten.

Liefs,

Laura, ADDICT Haarlem