Dank jullie wel! Dit was zonder jullie niet gelukt!

01-11-2019

1 jaar geleden kreeg ik de sleutel van dit voor mij fantastische pand. Het was een hele klus om de compleet kale en witte ruimtes om te toveren tot wat er nu staat. Maar met de hulp van mijn lieve familie en vrienden kon ik na een week al mijn eerste klanten verwelkomen in mijn eigen salon, ADDICT. Mijn droom kwam uit! En zonder jullie lieve ADDICTS niet voor niets, door jullie staat mijn droom er nog steeds en hoe!

kapper haarlem centrum addict

Bewogen jaar

Er is dit jaar zoveel gebeurd, ik heb dit jaar onwijs intens beleefd dat het voelt alsof het veel langer als normaal duurde. Maar op de meest positieve manier. Ik ben zo blij met al mijn lieve klanten die mij gevolgd zijn naar Haarlem, na jarenlang in Amsterdam te hebben gewerkt. En dat nu de mensen uit Haarlem en zelfs mensen uit verschillende provincies mij ook weten te vinden werkt ook super motiverend.

Helaas moest ik in maart alweer de deuren sluiten, toen de lockdown inging. Een onzekere periode voor iedereen, voor mij ook erg spannend hoe ik dit moest gaan opvangen nu ik nog maar zo kort open was. Gelukkig had ik hulp om mijn webshop op te zetten en de laatste dingen in de zaak nog mooier te maken. En dankzij mijn ADDICTS die zoveel steun toonden door ook daadwerkelijk gebruik te maken van mijn webshop ben ik deze periode godzijdank goed doorgekomen. Daar ben ik onbeschrijfelijk dankbaar voor!

Na de lockdown moest er misschien onder nieuwe regels gewerkt worden, maar tot nu toe valt het nog erg mee. Ik werk dan natuurlijk ook alleen dus is het ook wat makkelijker te doen als in een drukkere salon. En iedereen had kunnen wachten tot ik weer open ging, dus in mei kon ik weer met een volle agenda aan de slag.

Daarom voor al mijn ADDICTs in november wat leuke aanbiedingen

Ik heb deze november verschillende aanbiedingen voor extra verzorgende in-salon behandelingen. Maar ook verscheidene kortingen op stylings- en verzorgingsproducten van Redken Brews, L’Oréal Tecni Art, en Kérastase. Voor elk wat wils. Vraag hier gerust naar bij het maken van je afspraak of in de salon als je langskomt. Of lees alvast in het blog in het nieuwsgedeelte van deze site.

Nieuw vanaf november is mijn heuse iPad-wand. Waarmee de kleuradviezen nog beeldender worden.  Zo krijg je een goed beeld van hoe een kleur bij jou gaat staan nog voor we de kleurbehandeling inzetten!

En… Vanaf nu zijn verschillende interieur accessoires ook nog eens te koop onder ADDICT interior.
ADDICT  zal daarom nooit hetzelfde eruitzien omdat de items eenmalige stukken zijn. Zo is een bezoek nooit saai!