Heb je ze zien staan? Onze vlinderstolpen? Bij ADDICT houden we erg van de schoonheid die je in de natuur kan vinden. Dit is onder andere terug te zien in de uitgebreide collectie kristallen , schelpen en taxidermie. Misschien heb jij je tijdens je bezoek al eens zitten vergapen aan de prachtige vlinders die je in verscheidene stolpen kan zien bij ons. De kunstenaar die enkele van de meest bijzondere objecten in onze collectie heeft gemaakt komt weer naar Haarlem voor het geven van een workshop.En wellicht wil jij zelf de schoonheid van vlinders vereeuwigen in jouw eigen kunstobject? Dat kan nu weer deze november bij ADDICT! Je kan je nu opgeven voor een workshop in het maken van je eigen prachtige vlinderstolp.

Schrijf je in voor deze bijzondere cursus op maandag 7 november bij ADDICT.

Onder begeleiding van kunstenaar Roel Aarts ga je stap voor stap je eigen vlinder creatie maken! Maar ook kom je te weten waar de vlinders vandaan komen en een stukje anatomie komt ook aan bod.

Aan het einde van de cursus ga je met een prachtige zelfgemaakte vlinderstolp weer naar huis! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!!!

 

Datum: maandag 7 november

Tijd: vanaf 19:00

Inschrijfgeld: €100,-

Totale kosten liggen aan welke stolp je wilt en met welke vlinders jij gaat werken.

Neem contact op met Roel op 0611366926

of via instagram: @roelaartsdesignstudio

Houd onze socials en deze website de komende tijd extra in de gaten. Want we gaan in verband met ons drie-jarig bestaan, deze november nog meer leuke dingen organiseren waar jij je misschien voor op zou willen geven.