Vind jij het leuk om nieuwe make-up trends bij jezelf toe te passen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb jij nou altijd al eens willen weten hoe jij jouw wenkbrauwen nou echt mooi kan vormgeven? Of wil jij weten waar je op moet letten bij het aanbrengen van jouw make-up voor en speciale gelegenheid? Geef je nu op voor een make up workshop, waarbij je met jouw eigen producten leert hoe je het beste een mooie look creëert. Deze leerzame avond houden we op woensdag 9 november vanaf 19:00. Hier zal je uitleg krijgen van een ervaren make-up-artist van Dutch Beauty Academy. Zij zal je laten zien hoe je met jouw eigen kit het mooiste resultaat kan bereiken.

Aan bod komen:

  • Het reinigen en voorbereiden van de huid.
  • Correcte manier van aanbrengen van foundation.
  • Camoufleren van wallen/kringen en oneffenheden.
  • Accentueren van de sterke punten van het gezicht.
  • Aanbrengen bronzer en blush.
  • Shapen van wenkbrauwen.
  • Kleurgebruik van oogschaduw.
  • Aanbrengen mascara.
  • Fixeren van make-up.

Datum: woensdag 9 november 2022

Starttijd: 19:00

Eindtijd: omstreeks 20:30

Kosten: €50,-