Bar Taru is dé trending cocktailbar van Haarlem. Op 16 november organiseren we met de jongens van Bar Taru een exclusieve whisky tasting. Het beloofd een gezellige intieme (max 8 deelnemers) avond te worden met een hapje en een drankje, geef je dus snel op alleen of met je vriend/vriendin door te bellen naar 0614556051 of een appje te sturen.

Unieke whisky tasting van Taru

Het afgelopen decennium heeft de wereld kennis kunnen maken met de unieke standaard voor kwaliteit, harmonie en productie van Japanse whiskymakers. De vraag naar Japanse whisky is exponentieel gestegen en veel whisky’s zijn niet meer te krijgen. Voor deze tasting openen wij een aantal flessen uit onze eigen privécollectie. Ontdek vijf verschillende Japanse whisky’s en het verhaal achter de fles.

Over Taru

Taru betekent vat in het Japans en mythe in het Fins. Wij hebben ons laten inspireren door het oog voor detail en ambacht, dat kenmerkend is voor beide culturen. In onze bar leggen wij al onze passie in cocktails en highballs. Ons doel is om alle gasten te verrassen met uitdagende smaakcomobinaties en moiie dranken, maar vooral zonder poespas en met uitstekende service.

Er kunnen deze avond maximaal 8 mensen deelnemen, dus geef je niet te laat op als je erbij wil zijn.

Wanneer: 16 november

Starttijd: 19:00

Duur: omstreeks 2.5 uur

Kosten: €125,-

Geef je op door ons te bellen of te appen.

Foto: Bar Taru
Fotograaf: Ming Chao