Een maand mijn eigen salon!

Wauw, wat gaat dat snel. En het is precies zoals ze zeggen: “Time flies when you’re having fun!”

De opening was geweldig, zoveel mooie mensen en zoveel liefde. Een mooiere avond had ik niet kunnen wensen. Vragen die ik die avond kreeg waren: “Hoe kom je op de naam ADDICT” en “waarom begin je nu je eigen salon?”

Nou ik zal je vertellen dat de naam eigenlijk heel simpel slaat op mijzelf. Want alle mensen die mij kennen weten wat “haar” voor mij betekend. Ik ben met niets anders bezig dan met “haar” de afgelopen 15 jaar. Dus wat is een betere naam voor mij dan ADDICT! En hoe fijn is het om op den duur te horen dat ik mijn gasten ADDICTed heb gemaakt?

Waarom ben ik na zoveel jaar nu pas begonnen met mijn eigen salon? Heel eerlijk, ik wilde pas iets neerzetten als ik er echt klaar voor was om het beste neer te zetten wat ik kan. Niet klein beginnen en dan vanuit daar verder werken. Ik wil iets neerzetten wat meteen staat. Na zolang in de fashion industrie te werken weet ik dat de eerste indruk het allerbelangrijkste is. Bij ADDICT moet de eerste indruk meteen WAUW zijn.

Ik heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan en voor mij voelt het goed om nu op mijn 33e alle ervaringen die ik heb gekregen in de praktijk te brengen. Zelfverzekerd en vol passie.

In het verleden heb ik bij verschillende salons gewerkt, voor shoots en shows in verschillende landen, en overal kreeg ik indrukken van dingen die me bij bleven op positieve en negatieve manieren. Alle positieve invloeden van die plaatsen heb ik terug laten komen bij ADDICT. Over alles is goed nagedacht.

Parijs is een stad waar ik vaak kom voor werk. Elke keer als ik daar op een locatie ben, ben ik overweldigd door de pracht en praal van de mooie Parijse gebouwen. Dit heb ik terug laten komen in mijn salon. Het is een monumentaal pand die bestaat uit 3 ruimtes. De eerste 2 ruimtes heb ik ingericht met de Franse allure.

Omdat ik opgegroeid ben onderin de provincie Groningen ben ik veel buiten geweest en met dieren gespeeld. Ik heb altijd veel interesse gehad in de natuur. Ook deze invloeden heb ik in accessoires en planten terug laten komen.

Het haar doen voor photoshoots is nog steeds mijn passie, dit wil ik ook laten zien in de salon. Mijn gasten zijn voor mij de topmodellen. De straat is hun catwalk dus elke gast moet zelfverzekerd en zich mooi voelen wanneer hij/zij de salon verlaat. Ik heb daarom een plek in de salon ingericht als fotostudio zodat elke gast weet hoe het is om in de spotlight te staan.

Het allerbelangrijkste wat ik vind is het gevoel van thuiskomen. Het huiselijke en de liefde, het gemoedelijke en de tijd die je voor jezelf hebt. Dit wil ik mijn gasten daarom ook bieden. Lekker in een warme sfeer “me-time” hebben met persoonlijke aandacht. Dat verdient iedereen.

Ik wil met ADDICT iedereen te laten zien wat een wereld met liefde voor “haar” in houd.