Wat een onwijs leuk nieuws tijdens deze donkere dagen! ADDICT is namelijk de winnaar van Noord-Holland in de categorie Beste Salon van de Barberbookingawards! Een prijs die we hebben gekregen doordat jullie, onze klanten, zulke enorm positieve reviews hebben gegeven. Ontzettend bedankt hiervoor aan iedereen die de tijd heeft genomen om iets over zijn of haar ervaring in onze salon achter te laten.

“Fantastische kapper, super in het aanmeten van een kapsel dat bij je past. Zeer creatief met additional mogelijkheden zoals maken van foto’s voor je fb en LinkedIn profiel. Ruimtes zijn erg groot dus ook in Corona tijd geen issues met afstand.

Natuurlijk vonden wij zelf ADDICT al sinds het opstellen van ons bedrijfsplan helemaal geweldig. Maar om dan te zien hoe de ideeën die wij, Sanjay en Harm-Jan, hadden hebben uitgepakt. En ook nog eens de enorm positieve reacties die we kregen en dan na een moeilijk eerste jaar toch deze prijs te ontvangen geeft zo een goed gevoel!

“Een afspraak bij Addict en Sanjay is altijd een uitje waar ik enorm naar uit kan kijken en ultiem relax momentje voor mijzelf. De mooiste zaak die ik ooit heb gezien. Geen strakke, zwart witten ruimte met TL licht, maar een interieur waar je je een ware Royal voelt. En zo wordt je ook behandeld door Sanjay. Hij heeft zoveel kennis en verstand van haar dat ik vol vertrouwen in die stoel kan zitten (inclusief massage tijdens haren wassen!). De kleuring is elke keer weer waanzinnig en en het juiste model geknipt voor mijn haar. Ik loop altijd de deur uit als een ander mens dan dat ik binnen ben gekomen! Absoluut de moeite waard om een uur voor te rijden en mega aanrader!

Wij hebben voor het komende jaar nog genoeg plannen en uitbreidingen op ons aanbod van behandelingen. Dus laten we hopen dat deze lockdown er snel weer op zit, zodat we weer kunnen knallen en jou weer een bijzondere behandeling kunnen bieden.

“I already had my hair done by Sanjay 10 years ago and he has only become more amazing since. The salon is absolutely gorgeous, the coffee is delicious and the company is fabulous. I can recommend visiting this place to everybody!

Ben jij benieuwd naar de reviews? Neem dan een kijkje op onze pagina bij barberbooking.