Met het verstrijken van het oude jaar kijken we vol verwachting uit naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen. Als team van toegewijde haarstylisten streven we er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften en normen van onze gewaardeerde klanten.

Met ingang van 1 januari 2024 brengen we enkele aanpassingen aan in onze prijslijst. Deze aanpassingen weerspiegelen niet alleen de groei van ons team en de investeringen in voortdurende educatie, maar stellen ons ook in staat om de hoogwaardige service te blijven bieden waar ADDICT Haarlem bekend om staat.

Wat blijft hetzelfde?

Onze toewijding aan service en klanttevredenheid blijft onveranderd. We blijven ons inzetten voor het creëren van een warme en gastvrije omgeving waarin jij je op je gemak voelt. Ons team staat altijd klaar om je te adviseren en ervoor te zorgen dat jij straalt met een haarstijl die perfect bij je past.

We waarderen het vertrouwen dat je in ADDICT Haarlem hebt gesteld en kijken ernaar uit om je te blijven verwelkomen in het nieuwe jaar en verder.

Neem hier gerust een kijkje voor onze uitgebreide prijslijst.

Met vriendelijke groet,

Het ADDICT Haarlem Team