Na 2 maanden kunnen de kapsalons weer open! Zo ook ADDICT natuurlijk. Misschien kon jij niet wachten om eindelijk weer langs te komen. Wellicht wacht je liever nog even af.

Om jouw kappersbezoek en die van iedereen zo veilig mogelijk te houden, in deze nieuwe 1,5 meter maatschappij, zorg ik ervoor dat alles volgens protocol gaat.

Het begint allemaal al bij het maken van jouw afspraak. Volgens het protocol mogen kappers alleen op afspraak werken, dit deed ik al bij ADDICT, aangezien ik maar alleen sta te werken in de salon als kapper.

Mocht jij je op de dag van jouw behandeling bij ADDICT gezondheidsklachten hebben, laat mij dit dan weten en we zullen een nieuwe afspraak met je inplannen. Denk bij gezondheidsklachten bijvoorbeeld aan hoest, keelpijn of koorts. Blijf a.u.b. ook thuis als je in contact bent gekomen met gezondheidsklachten. Dit zal ik ook doen als dit zou gebeuren. Zo beschermen we elkaar.

Kom alleen naar de salon. Hoe gezellig het ook is om iemand mee te nemen, of samen met een vriend of vriendin langs te komen, het heeft met het oog op de te bewaren afstand de voorkeur om alleen te komen. Mocht je toch om wat voor reden toch niet alleen langs kunnen komen, informeer even van te voren.

Bij binnenkomst wordt elke klant verwacht zijn handen te reinigen. Hiervoor heb ik bij de ingang desinfectie staan, maar je kan ook op het toilet bijvoorbeeld even je handen wassen. Ik zal ook voor en na elke klant mijn handen wassen. Verder desinfecteer ik na elk bezoek alle gebruikte en aangeraakte materialen en stoelen.

Handen schudden, knuffelen of je jas aannemen gaat voorlopig niet meer. Ook zijn de boeken en tijdschriften voorlopig opgeborgen, dus mocht je een langere behandeling hebben en iets om handen willen hebben, dan raad ik je aan om zelf iets mee te nemen.

Het klinkt misschien allemaal als erg sober, maar je krijgt nog steeds mijn volle aandacht. Samen maken we er het beste van toch? Dus ik hoop ook jouw binnenkort (weer) te kunnen verwelkomen bij ADDICT.

P.S. Mocht je graag willen dat ik met een mondkapje op werk, laat me dit weten. Voor je zelf mag je deze natuurlijk ook altijd mee nemen.