Wedstrijden zijn voor veel kappers een uitgesproken moment om aan de wereld hun kunnen te laten zien. Ze werken inspirerend voor de deelnemers en de toeschouwers. Het is super motiverend voor de deelnemers om op een andere manier hun vaardigheden te gebruiken en hun werk naar buiten te kunnen brengen. Dit jaar organiseerd  L’Oréal Professionnel weer de Style & Colour Trophy. Een wedstrijd die zich onder andere onderscheid doordat het niet alleen een foto wedstrijd is, maar het ook een LIVE onderdeel bevat, waarin de kapper/hairstylist zijn of haar look LIVE laat zien in een finale show.

Voor de Style & Colour Trophy 2020 heb ik een inspiratie-filmpje gemaakt. Hierin krijg je een idee hoe ik te werk ga om tijdens een shoot een mooi beeld neer te zetten.

Wil jij nu meer informatie over deze wedstrijd? Neem dan hier eens een kijkje.

Je kan nog tot 17 september 2020 17:00 inschrijven! Ik ben reuze benieuwd naar alle inschrijvingen.