Wij bestaan deze november 3 jaar. Om dit te vieren en iedereen de mogelijkheid te bieden om hun haar een nog intensere verzorging te geven hebben we een hele leuke kortingsactie bedacht. Deze november kan iedereen die bij ons een afspraak heeft er voor kiezen om een Fusio Dose behandeling tegen zeer sterk gereduceerd tarief te nemen. Normaal kost een Fusio Dose behandeling €18,95, maar in november slechts €5,-!

Wat is Fusio Dose

Kérastase Fusio Dose is een speciale “in-salon” behandeling die jouw haar intens verzorgt. Wanneer haar droog, dof of gewoon niet op zijn best is, dan is Fusio-Dose de Kérastase behandeling voor jou, exclusief beschikbaar in de salon. Het haar is snel getransformeerd en volledig hersteld.

Zelfs wie het haar uitstekend verzorgt, heeft weleens een boost nodig. Stress, styling en omgevingsfactoren kunnen het haar geleidelijk verzwakken, waardoor het er droog en dof uitziet en niet meer valt zoals jij het graag wilt. Als dit het geval is, is er een snelle en makkelijke oplossing hiervoor bij ADDICT: Fusio-Dose. Het is een systeem van geconcentreerde formules en boosters die onze hairstylisten kunnen personaliseren voor zacht, glanzend en gezond haar.

5 Concentrés en 6 Boosters

Er zijn meer dan 30 verschillende combinaties mogelijk om dofheid, haarbreuk, kleurbehoud en voeding te behandelen De Concentré zorgt voor de primaire haarbehoefte en de booster zorgt voor de secundaire behoefte waardoor je het beste hebt van twee werelden. Het haar is zichtbaar gezonder, glanzender en sterker. Wanneer jij en jouw haar een boost nodig hebben, dan is Fusio-Dose het antwoord. En nu dus de hele maand november (2022) voor maar €5,-.