ADDICT is populair! Zoals je misschien wel hebt gemerkt is het de laatste tijd steeds drukker. En misschien was het soms lastig om op korte termijn een afspraak in te plannen. Sinds kort is ons team echter weer wat groter geworden met een aantal toppers. Wij zijn superblij om onze nieuwste collega’s bij deze aan jullie te kunnen voorstellen!


 

Junior Stylist Suryah

Suryah Shaker straalt misschien enorm veel rust uit, maar wat harde werker en een powervrouw is zij! Suryah is nu bezig met haar laatste jaar van de opleiding tot dameskapster, maar wil zich nog verder doorontwikkelen met de opleiding tot kapsalonmanager. Misschien heb je haar al ontmoet en de meest heerlijke wasmassage van haar gehad. Wij zijn superblij met haar assistentie bij ADDICT. Momenteel is zij nog in training, maar mocht je een keer model voor haar willen zitten voor een knip- of kleurbehandeling neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Vanaf volgend jaar kan je ook jouw afspraak gaan boeken bij Suryah.

Waarom heb jij voor de kappersopleiding gekozen?

Ik vond de kapper van kleins af aan al super leuk. En vooral omdat het veel handwerk is, ik hou ervan om met mijn handen bezig te zijn. En ik vind het wel belangrijk om een kappersdiploma te hebben.

Wat vind jij leuk aan het werken in de salon?

Het mooiste van het kappersvak en werken in de salon is het blij maken van klanten. Je maakt ze niet alleen mooi, maar ze kunnen ook hun ei bij je kwijt. In de salon vind ik alles wel leuk, vooral omdat je jouw werk of resultaat gelijk kan zien.

Door wie of wat word jij geïnspireerd in het kappersvak?

Het kappersvak inspireert mij, omdat ik het meer zie als kunst. Ik vind het zo gaaf wat je allemaal kan doen met haar.

“Het kappersvak inspireert mij, omdat ik het meer zie als kunst

Suryah

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik vind alles leuk, maar ik zou me toch meer willen specialiseren in kleuren en knippen. Het is voor nu wel mijn droom om later hopelijk mijn eigen kappersmerk uit te brengen en ooit voor mezelf te beginnen.


Junior Stylist Söz

Söz Ali zit in haar tweede jaar van de kappersopleiding en is nu een paar maanden bij ons. Een ontzettend getalenteerde stylist in training. Je kan merken dat ze het van huis uit heeft meegekregen en dat haar familie grotendeels in het kappersvak zit.

Waarom heb jij voor de kappersopleiding gekozen?

Ik wou vroeger al heel graag iets met haren doen. Op de middelbare school kwam ik voor het eerst in aanraking met dit vak en wist ik zeker dat ik dit de rest van mijn leven wilde doen.

Wat vind jij leuk aan het werken in de salon?

Het contact met de mensen vind ik supergezellig en ik vind het het leukste dat de klanten als iemand anders de deur uit lopen met een big smile.

Door wie of wat word jij geïnspireerd in het kappersvak?

Ik volg veel kappers op Insta. Mijn grootste voorbeelden zijn Sanjay natuurlijk, Rita Tamer en Tolga Iseri. Dat zijn arabische en turkse kappers.

“en wist ik zeker dat ik dit de rest van mijn leven wilde doen

Söz

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik hou heel erg van kleuren en opsteken, dus daar zou ik mijzelf in willen specialiseren. Na mijn opleiding wil ik lekker fulltime aan de slag. En misschien later een eigen zaak openen met mijn broer, hij is barber.