De feestdagen staan voor de deur, en ADDICT Haarlem en Baroqco nodigen je uit voor een onvergetelijke Magische Kerstavond op 10 december. Bereid je voor op een betoverende avond vol ontdekkingen, genot en schitterende momenten. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

Betoverende Demonstraties en Dazzling Fashion Show

Laat je verwonderen door betoverende demonstraties en een schitterende modeshow die je meenemen in de wereld van haar- en sieraden. Ontdek de nieuwste stijlen en technieken die ADDICT Haarlem en Baroqco te bieden hebben.

Fotogenieke Kerstsfeer

Vang de magie van het seizoen met een professionele fotograaf die de avond vastlegt. Of maak feestelijke selfies in een sfeervolle kerstsetting. Creëer herinneringen die je koestert en deelt met vrienden en familie.

Exclusieve Aanbiedingen en Luxueuze Producten

Ontdek exclusieve aanbiedingen op de prachtige producten van ADDICT en Baroqco. Baroqco, een toonaangevend sieradenmerk, wordt met passie geleid door de getalenteerde ambachtslieden Eduardo en Imelda Liem, die unieke creaties maken geïnspireerd door de weelde van de barok en rococo.

Smakelijke Verwennerij en Feestelijke Drankjes

Geniet van heerlijke hapjes en feestelijke drankjes terwijl je de kerstsfeer proeft. Maak nieuwe vrienden en deel vreugdevolle momenten met gelijkgestemden tijdens deze gezellige avond.

RSVP en Dress to Impress

Bevestig je aanwezigheid door een e-mail te sturen naar magicalchristmas@addicthaarlem.nl. En vergeet niet om je te kleden volgens de elegante dresscode: Zwart en Goud. Wees voorbereid om te schitteren in je meest glamoureuze cocktailoutfit.

Mis Deze Magische Avond Niet!

De Magische Kerstavond bij ADDICT Haarlem en Baroqco belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Kom langs op 10 december van 19:00 tot 22:00 op Gedempte Oude Gracht 91 in Haarlem en dompel jezelf onder in de betovering van het seizoen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een schitterende kerstviering te beleven!

Tot dan! 🌟🎄