Stijgende prijzen zijn momenteel meer de regel dan uitzondering. Helaas gaan ook wij bij ADDICT er niet aan ontkomen ben ik bang.

Per oktober aanstaande gaan ook onze prijzen nu een beetje veranderen. Sinds onze opening in november 2019 zijn de inkoopkosten van onze producten en de vaste lasten dermate gestegen, dat wij nu onze tarieven ook zullen moeten aanpassen. We hebben nog niet eerder een verandering van onze prijslijst gehad, dus wij hopen hiervoor nu jullie begrip te hebben.

De tarieven die Sanjay vraagt zullen wat meer stijgen dan de tarieven van onze hairstylists Laura en Danisha. Wij hopen op deze manier het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken of houden om nog steeds regelmatig bij ons langs te kunnen komen.

Op onze pagina met behandelingen vind je onze nieuwe prijslijst.